Välkommen till Sigtunas modernaste tandvårdsmottagning!

Söker du en tandläkare i Sigtuna som tillämpar moderna tandvårdsmetoder?   Sigtuna Dental erbjuder tandvårdstjänster inom allmän tandvård. Förutom förstklassig tandvårdsutrustning och högkvalitativa material, tillhandahålls alla tjänster i en bekväm miljö. Kontakta oss idag för att boka din tid och ta det första steget mot ett strålande leende och en sund munhälsa. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive allmäntandvårdkosmetisk tandvårdförebyggande tandvårdakut tandvårdosynliga tandställningartandblekning och tandimplantat.

Tandvärk

Tandvärk kan orsakas av olika problem. Tandundersökning kan hjälpa till att fastställa orsaken.

Tandvårdsångest

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att hjälpa dig att övervinna din rädsla och få en bra munhälsa.

Trasig tand

Trasiga tänder kan behandlas antingen med fyllningsterapi eller tandkeramiska konstruktioner.

Parodontal sjukdom

Vi erbjuder parodontala behandlingar, anpassade efter dina specifika behov.

Karies

Vi använder modern teknik för att upptäcka karies i de tidigaste stadierna, rädda och bevara dina tänder.

Saknade tänder

Vi kan återställa ditt leende, samt tala & ätförmåga med tandimplantatbehandling.
HAR DU TANDVÄRK?

Ring 08-594 402 25

Tveka inte att söka brådskande tandvård om du upplever något av följande symtom:

  • Kraftig tandvärk eller blödning
  • Bruten tand eller käke
  • Förlorad tandfyllning eller krona
Behandlingsrum


Tandvårdstjänster på Sigtuna Dental: En omfattande översikt

 

Tandvård är en avgörande del av vår övergripande hälsa och välbefinnande. På Sigtuna Dental är vi stolta över att erbjuda ett brett utbud av tandvårdstjänster som syftar till att möta alla dina tandvårdsbehov. Vår engagerade och erfarna personal är här för att ge dig den bästa vården möjlig, oavsett om du behöver allmäntandvård, akuttandvård, estetisk tandvård eller någon annan tandrelaterad tjänst. Låt oss utforska de olika tjänster vi erbjuder i detalj.

Allmäntandvård

Allmäntandvård utgör ryggraden i din tandvård. Det inkluderar regelbundna tandkontroller, rengöringar och förebyggande åtgärder för att bibehålla din oralhälsa. På Sigtuna Dental betonar vi vikten av regelbundna besök för att förebygga tandproblem och hålla din mun frisk.

Akuttandvård

Olyckor och oväntade tandproblem kan uppstå när som helst. Vår akuttandvårdstjänst är tillgänglig för att snabbt hantera smärta och akuta situationer. Vårt mål är att lindra omedelbar smärta och planera för eventuell fortsatt vård.

Estetisk tandvård

Ett vackert leende ger självförtroende och ökad livskvalitet. Vår estetiska tandvård inkluderar kosmetiska behandlingar som tandblekning, skalfasader och estetiska fyllningar. Vi arbetar med dig för att skapa det leende du alltid har drömt om.

Tandimplantat

Tandimplantat är en permanent lösning för att ersätta förlorade tänder. De ser naturliga ut och fungerar som äkta tänder. Våra erfarna implantatkirurger kan hjälpa dig att återfå ditt leende och tuggfunktion.

Tandproteser

Tandproteser är en idealisk lösning för dem som saknar flera tänder. Vi erbjuder skräddarsydda partiella och kompletta tandproteser som ger dig komfort och funktionalitet.

Tandblekning

Vitare tänder är önskvärda för många. Vår tandblekningsbehandling är säker och effektiv, och den kan ge dig ett strålande leende på kort tid. Vi använder moderna metoder för att uppnå bästa möjliga resultat.

Traditionell tandreglering

För att korrigera tand- och bettfel kan traditionell tandreglering vara nödvändig. Vi erbjuder beprövade metoder och ortodontiska apparater som hjälper till att räta ut dina tänder och skapa en hälsosam och attraktiv leende.

Osynlig tandreglering (Clear Aligners)

Om du letar efter en diskret alternativ till traditionell tandreglering, erbjuder vi osynliga tandregleringssystem som Clear Aligners. Dessa genomskinliga, avtagbara skenor ger dig möjlighet att korrigera dina tänder utan att någon märker det.

Tandkronor

Tandkronor används för att täcka och förstärka skadade eller svaga tänder. Vi tillverkar skräddarsydda tandkronor som ser naturliga ut och ger dig full funktion och estetik.

Broar

Tandbroar används för att ersätta en eller flera förlorade tänder. De är fasta och ger en stabil lösning för att återställa ditt tuggande och leende. Vi designar och placerar broar med noggrannhet för att passa din unika munsituation.

På Sigtuna Dental prioriterar vi inte bara din oralhälsa utan också din bekvämlighet och upplevelse. Vårt team är här för att svara på dina frågor, lyssna på dina bekymmer och skapa en personlig vårdplan som passar just dig. Vi strävar efter att erbjuda den mest avancerade och skonsamma tandvården i en varm och inbjudande miljö.

Oavsett vilken typ av tandvård du behöver, kan du lita på att Sigtuna Dental har de rätta lösningarna för dig. Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå och behålla en strålande leende och en långvarig oral hälsa. Kontakta oss idag för att boka din nästa tandvårdsbehandling och låt oss ta hand om din munhälsa tillsammans.