TANDBLEKNING

Tandblekning är en vanlig tandvårdsbehandling som ljusar upp tänder genom att ta bort missfärgningar. Det kan göras hos tandläkaren eller hemma med speciella produkter. Målet är att få vitare tänder och därigenom förbättra ditt leende och självförtroende. Kontakta din tandläkare för att diskutera de bästa alternativen för dig.
Bild före Tandblekning
Före
Bild efter Tandblekning
Efter

Tänder före & efter Tandblekning med Opalesence gel

Denna behandling börjar med tandrengöring med ultraljud (EMS), sedan med blekningsgel. Behandlingen avslutas med kompositfyllning i de fortala tänderna för att reparera eventuella saknade delar av tänderna.

 

 


Tandblekning: Uppnå ett Strålande Leende med Sigtuna Dentals Experter

Ett vackert leende har alltid varit en symbol för självförtroende och attraktivitet. Det är något som kan öppna dörrar och skapa positiva intryck i både personliga och professionella sammanhang. En av de mest effektiva och snabba sätten att förbättra ditt leende är genom tandblekning. På Sigtuna Dental erbjuder vi avancerade och säkra tandblekningsbehandlingar som hjälper dig att uppnå det strålande leende du alltid har drömt om.

Varför bleknar tänderna?

Tänder kan förlora sin naturliga vita färg av olika skäl. En av de vanligaste orsakerna är konsumtionen av mat och dryck som kaffe, te, rött vin och tobak, som alla innehåller ämnen som kan orsaka fläckar och missfärgning på dina tänder. Åldrandet är en annan faktor som kan påverka tändernas färg eftersom emaljen naturligt blir tunnare med tiden, vilket gör det lättare för det underliggande dentinet, som är gult i färgen, att lysa igenom. Vissa mediciner och sjukdomar kan också orsaka missfärgning av tänderna.

Säker och Effektiv Tandblekning på Sigtuna Dental

Att bleka tänderna är ett snabbt och säkert sätt att återställa deras vita färg och förbättra ditt leende. På Sigtuna Dental använder vi moderna och beprövade metoder för att säkerställa att din tandblekningsupplevelse är så smidig och skonsam som möjligt.

Vårt team består av erfarna tandläkare och tandhygienister som är specialiserade på estetisk tandvård. Vi erbjuder två huvudsakliga tandblekningsalternativ:

1. Klinikbaserad tandblekning: Detta alternativ är idealiskt för dem som vill uppnå snabba och dramatiska resultat. Vid klinikbaserad tandblekning kommer du till vår klinik, och vi applicerar en kraftfull blekningsgel på dina tänder. En speciell ljuskälla aktiverar sedan gelen för att bryta ner fläckar och missfärgningar. Behandlingen tar vanligtvis bara en timme, och du kommer att se en betydande förbättring direkt.

2. Hemmablekning: För dem som föredrar att bleka tänderna i hemmet erbjuder vi skräddarsydda blekningsskenor och en mildare blekningsgel. Vi tar avtryck av dina tänder för att skapa skräddarsydda skenor som passar perfekt. Du fyller sedan skenorna med blekningsgelen och bär dem en kort tid varje dag, vanligtvis i några veckor. Resultaten blir gradvisa men lika effektiva som klinikbaserad blekning.

Fördelar med Tandblekning hos Sigtuna Dental

Att välja tandblekning hos Sigtuna Dental ger dig flera fördelar:

1. Säkerhet: Vår tandblekning är utförd av erfarna yrkespersoner med fokus på din säkerhet och komfort. Vi använder endast säkra och beprövade blekningsmetoder och material.

2. Effektivitet: Våra tandläkare och tandhygienister har den kompetens och erfarenhet som krävs för att uppnå bästa möjliga resultat. Vi anpassar varje behandling efter dina individuella behov och mål.

3. Skräddarsydd vård: Oavsett om du väljer klinikbaserad eller hemmablekning, skräddarsyr vi din behandling för att säkerställa att den passar dina unika förutsättningar och önskemål.

4. Hållbara resultat: Med rätt eftervård och tandhygien kan dina resultat från tandblekning vara långvariga. Vi ger dig också råd om hur du kan bevara din vita färg genom att undvika missfärgande ämnen och bibehålla god munhygien.

Är Tandblekning Rätt för Dig?

Innan du beslutar dig för tandblekning är det viktigt att diskutera dina förväntningar och mål med vårt team på Sigtuna Dental. Vissa missfärgningar kan vara mer beständiga och kräva andra estetiska behandlingar, som skalfasader, för att uppnå önskat resultat. Vi kommer att utföra en grundlig utvärdering av dina tänder och diskutera dina alternativ med dig så att du kan fatta ett välinformerat beslut.

Ta Steget mot Ett Strålande Leende

På Sigtuna Dental är vi här för att hjälpa dig att uppnå ett strålande leende och den självförtroende som kommer med det. Våra tandblekningsbehandlingar är säkra, effektiva och skräddarsydda för att möta dina behov. Kontakta oss idag för att boka din konsultation och ta det första steget mot en vitare och mer strålande framtid. Vi ser fram emot att hjälpa dig att nå dina mål för din oral hälsa och estetik.